2010 m. rugpjūčio 31 d., antradienis

Po dramatiškos kovos parklupdyti ispanai

Saldi pergalė, nes nukautas stambaus kalibro priešininkas. Kaip čia yra, kad mūsų komanda įjungia aukščiausią pavarą tik antroje rungtynių dalyje ir tada, kai priešininkų pranašumas tampa grėsmingas? Ko gero, kad taip ugdosi kovotojų - nenugalimos komandos charakteris.
Apie rungtynių eigą galima pasakyti tai, kad ispanai pataikę keletą tritaškių, suorganizavę keletą greitų kontratakų ir įgiję solidų pranašumą, greičiausiai ėmė ir patikėjo savo galutine pergale. O tuo metu, lietuviai ėmėsi agresyviau gintis, perėmė kelis kamuolius ir ispanai pradėjo skubėti bei nebepataikyti. Į aikštę gražinti priešininkų lyderiai jau ne taip lengvai rinko taškus ir vienas po kito strigo lietuvių gynybos gniaužtuose.
Pasiaukojamai žaidę visi mūsiškiai, sugebėjo parklupdyti pasaulio čempionus ir švęsti trečią pergalę iš eilės. Šioje vietoje reikia santūriai pasidžiaugti ir nusiraminus ruoštis kitoms varžyboms. Dabar laukia prancūzai ir kova dėl pirmosios vietos grupėje.
Atrodytų turėtų būti vienas svarbiausių ir sunkiausių mačų, bet nuojauta kužda, kad šiose varžybose pagaliau prabils ir mūsų snaiperiai. Komanda tik įsibėgėja...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą