2010 m. rugpjūčio 28 d., šeštadienis

Rinktinė žengė svarbų pirmą pergalingą žingsnį

Palaipsniui ir tendencingai. Taip galima būtų apibūdinti Lietuvos rinktinės startą 2010 m. pasaulio vyrų krepšinio čempionate, kuriame po keturių kėlinių mūsų rinktinė baigė pasirodymą 13 taškų persvara prieš Naująją Zelandiją.
Kas krenta į akis iš pirmo žvilgsnio, tai puikiai organizuojamas greitas ir apgalvotas lietuvių puolimas, kuriame gerai jaučiasi bene visi rinktinės nariai. Šio puolimo pasekmė ir yra, kad antrame kėlinyje buvo susikurta atitinkama persvara, kurią pavyko išlaikyti iki rungtynių pabaigos.
Kaip sakoma nugalėtojų niekas neteisia, šlovė jiems, bet žiūrint į ateitį reiktų labiau susikoncentruoti ties gynyba, priešininkų snaiperių priežiūra bei geresne kova po krepšiais dėl atšokusių kamuolių.
Rinktinė turi puikų potencialą, subalansuotą ir labai lygų sąstatą, todėl tikrai galima laukti gerų rezultatų. Ši rinktinė su kiekvienomis rungtynėmis tik labiau įsibėgės ir tikėsimės, kad parodys nuožmų ir tikrą kovotojų charakterį, nustebins pasaulį savo žaidimu, kuris virs istorija verta legendos.
Pirmyn Lietuva, su tokiu energijos užtaisu viskas įmanoma.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą