2009 m. rugsėjo 7 d., pirmadienis

Eurobasket 2009 startas

Liau liau, na štai ir pribrendo komentaras. Startas Europos vyrų krepšinio čempionate šiek tiek apkarto, teko nuleisti galvą prieš Turkijos rinktinę.

Priežastys: visų pirma, startinis jaudulys, kuris sukaustė veiksmus. Taip pat pasirodė, kad vyrų nusiteikimą rungtynėms sudrumstė nenumatyta pertraukėlė, kuri užtruko rungtynių pradžioje, tol kol sureguliavo sustreikavusius 24 sek. laikrodžius.

Antra, kad kažkaip įsivėlėme į tą balaganinį krepšinį, kuriame iš dalies gynėmės gerai, bet turkams šypsojosi fortūna ir jie pataikė iš sunkių padėčių.

Trečia, kad neatradome optimalaus penketo, kuris galėtų tiek sėkmingai užpulti, tiek apsiginti.

Ketvirta, kad mūsų priekinė linija neatkovojo daugiau kamuolių, kaip priešininkai.

Penkta, tai kad iš dalies perdegėm ir pervertinom savo galimybes po to, kai laimėjome prieš ispanus ir įsivaizdavome, kad priešininkai mūsų bijos. Manau, kad tai didžiausia problema kuri užmigdė mūsų komandą.

Gaila, bet šias rungtynes pralaimėjome praktiškai neteisingai nusiteikę. O tai jau komandos trenerių štabo darbo subtilumai.

Tikiu, kad komanda turi vidinių resursų ir potencialo, kuris bus teisingai paskirstytas.

Pirmas blynas prisvilęs, bet kepti reikia ir toliau... Užmaišyti teisingą pergalių receptą...

Pralaimėti šiame etape dar ne tragedija, svarbiausias turnyro mačas bus septintas, o jau tada viskas susirikiuos ir parodys mūsų tikrąjį pajėgumą.

Pirmyn LIETUVA ! Aš tikiu... Manau, kad ir daugelis iš mūsų taip pat...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą