2009 m. rugsėjo 9 d., trečiadienis

Pagaliau pramušė

Pergalė ir šansas pakovoti toliau. Mintys iš pirmo etapo gan slogios, bet planas kaip ir įvykdytas - mes sekančiame etape. Ten jau reiks ne tiesiog žaisti, bet kovoti ir parodyti čempionišką charakterį bei pateisinti lūkesčius.
Panašu, kad prieš pat čempionatą mūsų vyrai būtent taip ir buvo nusiteikę, kad kovoti reiks tik antrame etape. Iš anksto užsikabinta favoritų etiketė padarė meškos paslaugą, o tuo gudriai pasinaudojo mūsų priešininkai.
Dabar, sekančiame etape esame paprasta komanda, kuri priešininkų gali būti ir neįvertinta. Tai pridės mūsų komandai motyvacijos ir noro pasirodyti kuo geriau. Reabilituotis pavyktų jau pirmame mače su Slovėnija, jei išliktų tas pats žaidimo braižas kaip rungtynių pabaigoje su bulgarais. Slovėnai ne bulgarai, jų visi žaidėjai tikrai aukštos klasės ir pavardėmis nusileidžia nebent ispanams. Tai suteiks mūsiškiams papildomos energijos įrodyti, kad mes ne iš kelmo spirti ir dėl to kautynės jau užprogramuotos.
Kas dėl serbų, tai jie tikrai įveikiami, juo labiau per pasirengimo etapą jiems pralaimėjome vien dėl to, kad praktiškai pergalę kaip ir iniciatyvą visų rungtynių metu atidavėm į jų rankas. Jie kažkaip neblizgėjo, jautėsi, kad mes galim juos prismaugti.
Su Ispanija bus sunku, nes gali būti taip, kad spręsis klausimas dėl išlikimo, o ispanai tikrai nepamiršo kas vyko Siemens arenoje...
Svarbiausia užsikabinti ir kažkaip įsisprausti į grupės ketvertuką, o ten jau sėkmės ir ryžto klausimas. Nėra nenugalimų priešininkų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą